Storingsdienst

Storingsdienst Ton Hendriks Vastgoed BV

Voor meldingen van storingen zijn wij tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur) bereikbaar door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij ontvangen graag de volgende informatie:

  • Wat is er precies aan de hand? (evt. foto's meesturen)
  • Het adres (inclusief kamernummer)
  • Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent
  • Wanneer bent u aanwezig?

A.u.b. alle bovengenoemde gegevens toesturen, anders wordt de melding niet in behandeling genomen.

Onze monteurs zijn werkzaam van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 16:00 uur. Houd hier rekening mee indien er een reparatie wordt uitgevoerd of ingepland.

 

Calamiteiten buiten kantooruren?

Voor spoedmeldingen buiten kantooruren zijn wij bereikbaar door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (binnen kantooruren wordt deze inbox niet bekeken). Spoedmeldingen zijn reparaties die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Denk hierbij aan een ernstig lekkende waterleiding, een gaslek, etc. Ook hierbij ontvangen wij graag bovengenoemde informatie, anders kunnen wij de melding niet in behandeling nemen. Het kan iets meer tijd in beslag nemen om meldingen buiten kantooruren te behandelen, daarvoor vragen wij alvast uw begrip.

Meldingen via telefoon, app en andere communicatiemiddelen worden niet in behandeling genomen.