Financiering

Financiering

Lage maandlasten

Een woning kopen is voor starters vaak een moeilijk haalbare zaak. Daarom zijn de koopappartementen op WoonInNijmegen.nl speciaal ontwikkeld voor starters en studenten en hebben ze lage woonlasten.

Je koopt al een appartement op WoonInNijmegen.nl vanaf € 119.000,- vrij op naam. Door de belastingvoordelen, kan dat betekenen dat je aan rente maandelijks maar circa €360,- per maand betaalt (exclusief servicekosten)*. Hier huur je normaal gesproken een eenvoudig en slecht onderhouden appartement of zelfs kamer voor. De lage maandlasten voor een kwalitatief hoogwaardig en luxe appartement maakt kopen nu dus wel heel aantrekkelijk.

* Rekenvoorbeeld:
Uitgangspunt is de koopprijs van € 119.000,- vrij op naam met een rentevastperiode van 10 jaar. De berekening van de maandlasten is gebaseerd op algemene uitgangspunten zonder servicekosten. De weergegeven netto maandlast dient slechts ter indicatie en kan door rentewijzigingen fluctueren. Hieraan kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

 

Financiering appartement

Als je een appartement koopt, dan wil je dat alles goed geregeld wordt. Voor nu en in de toekomst. Jouw persoonlijke omstandigheden kunnen immers in de loop van de jaren veranderen. Jouw financiering moet dan ook mee kunnen veranderen, want daar wil je gedurende de gehele looptijd plezier van hebben. Informeer daarom ook goed bij banken wat het beste bij jouw persoonlijke situatie past en kijk daarbij verder dan alleen je hypotheek.

Een andere manier van financiering van je appartement, is dat je ouders je geld lenen tegen een marktconforme rente. Dit kan bijvoorbeeld spaargeld zijn of een lening vanuit een B.V.. Daarnaast hebben sommige banken ook een zogenaamde generatiehypotheek waarvan ouders kunnen profiteren. De Generatiehypotheek is een financieringsvorm waarbij ouders kunnen helpen met het kopen van een woning. Zij zullen dan voor een bepaalde periode ‘garant’ staan voor je hypotheek. De Generatiehypotheek is dus een maatwerkprodukt waarbij je nog steeds kunt kiezen uit verschillende hypotheekvormen.

Snel zoeken

Prijsklasse